Successos

estat espanyol

Un avi mata els seus dos nets amb els quals s’havia atrinxerat en una casa d’un poble de Granada

L’home, de 72 anys, després s’ha llevat la vida

Els nens tenien 10 i 12 anys

Un home de 72 anys que s’havia atrinxerat amb una arma de foc diumenge en una casa de la localitat granadina de Huétor Tájar juntament amb els seus dos nets, ha matat els nens de 10 i 12 anys i després s’ha llevat la vida, segons han informat l’agència Efe fonts de la Guàrdia Civil, que investiga les circumstàncies del tràgic succés. Agents de la Unitat d’Intervenció de la Guàrdia Civil han irromput aquest dilluns al matí a la casa en veure que no sortien de l’habitatge per anar a l’escola i no hi havia cap moviment. Quan els agents han entrat s’han trobat els tres cossos sense vida. Un dels menors hauria mort ofegat i l’altre d’una ferida de bala.

Tot va començar diumenge a la tarda, quan els veïns de l’home van observar una discussió entre ells i el seu gendre i pare dels menors, que també era a la casa. L’avi va exhibir una arma i el gendre va abandonar el domicili. Els veïns van avisar al servei d’emergències, que va alertar la Guàrdia Civil. Agents d’aquest cos van desplaçar-se fins a la casa i van estar negociant amb l’avi fins a les cinc de la matinada, moment en el qual l’home va dir que deixava de parlar durant una estona perquè havia de preparar els menors per anar a l’escola i a l’institut. Els agents, segons recull l’agència Efe, van confiar i es van mantenir amb vigilància permanent. A les vuit del matí en veure que els nens no sortien de casa per anar a escola, han entrat a la casa. Ha estat en aquest moment, segons informa l’Efe, quan l’home s’ha disparat i els agents han trobat els cossos sense vida dels dos nens.

Tot i que ha dit que “no és determinant per la investigació d’aquests fets”, el delegat del govern espanyol a Andalusia, Pedro Fernández, ha explicat que l’esposa i la filla del presumpte homicida –àvia i mare dels nens– van morir el març passat en un accident de trànsit quan l’home de 72 anys, que conduïa el cotxe, va patir un desmai. En el cotxe també hi anaven els nens que van resultar ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia