Societat

societat

Barcelona farà renovacions en 25 parcs infantils de la ciutat

La comissió de govern ha aprovat la renovació de 25 àrees de joc a la ciutat per canviar-ne els elements de joc, millorar els recorreguts i incorporar criteris d’accessibilitat. Així, s’ha donat llum verd a unes actuacions que tenen un pressupost de 2,06 milions d’euros provinents del pla de manteniment integral.

En general, a més del canvi dels elements de joc, també es renovaran els paviments, el mobiliari i s’organitzaran els espais per poder separar les zones de joc tranquil de les de joc dinàmic. L’accessibilitat i la inclusió són criteris importants en la rehabilitació de les àrees de joc infantil; per tant, totes les propostes incorporen aquests criteris per tal d’oferir possibilitats de joc a infants amb situació de discapacitat o diversitat funcional i diferents graus de repte i motivació.

El termini per a l’execució de les obres serà d’uns set mesos, i es preveu actuar en diferents àrees de joc infantil a zones com l’Eixample, en tres punts del barri de les Corts, i a Horta Guinardó, on s’unifiquen dues zones de joc. També hi ha actuacions a Nou Barris i al districte de Sant Martí, on s’actua en punts com ara l’àrea de joc de la plaça Josep Maria Huertas Claveria, la situada a la rambla Prim i la del parc de Sant Martí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.