Societat

Minut de silenci pel veí assassinat a l’Afganistan per part d’Estat Islàmic

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, ha presidit aquest migdia el minut de silenci en senyal de dol per les tres persones mortes a l’Afganistan, una d’elles nascuda a la ciutat de Girona. L’acte pretenia, al mateix temps, “acompanyar les seves famílies i amistats en aquests moments tan difícils”, exposen des de l’Ajuntament.

“Avui fem un minut de silenci per recordar les víctimes de l’atac a l’Afganistan, entre elles un veí de Girona i dues catalanes més. Rebutgem el fanatisme que malauradament un cop més ha derivat en violència contra persones innocents”, ha afirmat l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar.

El minut de silenci ha tingut lloc a la plaça de Vi i ha comptat amb l’assistència de representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Girona: de Guanyem Girona, el tinent d’alcaldia Sergi Font Domènech; de Junts per Girona, la tinenta d’alcaldia Núria Riquelme i Zurita i el regidor Lluís Martí Arderiu; d’Esquerra, el tinent d’alcaldia Quim Ayats i Bartrina; del PSC, la portaveu Sílvia Paneque Sureda i el regidor Àngel Martínez Cervera; del PP, el portaveu Jaume Veray Cama, i de Vox, el portaveu Francisco Javier Domínguez García. També hi havia el subdelegat del Govern a Girona, Pere Parramon Rubio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.