30 maig 2024

Font de Ca n’Argelaguet, Sant Vicenç de Verders i Sant Julià d’Altura des de Can Mossenaire

Classificat com a General

Hem tornat a ser una gran colla i gaudit al màxim. A l’era de la Masia de Torre Mossèn Homs hem tornat a informar a les amigues i amics, que el dia 9 de juny uns amics Mossenaires, en Jordi i Roc Torrente, implicats directament a l’organització de la primera cursa solidària per la investigació de l’Ela. Us posem el enllaç on apuntar-vos i us animem a fer-ho a https://www.inscripcions.cat/cursalasosi2024/
Els que caminen han pujat fins a Mas Sot, per la font de l’Espardenyera.
Els que correm, hem anat fins a la Masia de Can Deu, i podeu veure tot el reportatge al llarg d’aquest reportatge els racons tan bonics per on hem passat els uns i els altres.
Sempre agraïm el vostre ajut, fotògrafs José, Maite, Dolors, Fran, Eva i als que heu dut el pes de la bandera com la Carol i en Jordi.
No deixem de repetir, que els que us apunteu prèviament també ens ajudeu en organitzar-nos millor:
doncs ja pots anar-te apuntant a http://inscripcio.mossenhoms.be
Desplegaments de banderes

Clica aquesta foto per veure el video al Youtube

Comentaris tancats a Font de Ca n’Argelaguet, Sant Vicenç de Verders i Sant Julià d’Altura des de Can Mossenaire

23 maig 2024

Figueres del Mas, Can Canyes i Bassa des de Can Mossenaire

Classificat com a General

Avui tenim història trista, i és que l’Eva Cantero, una de les Mossenaires més antigues i amiga nostra, i que va ser pionera al grup a venir amb els seus gossos, en Sherlock i Watson, ens porta la mala notícia que en Watson està molt malalt i el porta, a més, perquè sap que els seus gossos han gaudit un munt de vegades de tots vosaltres. A en Watson, l’Eva li va donar una segona oportunitat, quan el va rescatar d’una gossera de Logronyo mitjançant Associació Anoac Cornellà. Ara en té tretze d’anys i molts d’aquests ha vingut els dissabtes amb l’Eva i ara amb en Tony també. Avui li hem volgut dedicar el nostre entrenament i esperem que no pateixi gaire el temps que li queda, i hem gaudit de la companyia del Watson; un gos mossenaire. Gràcies per les estones compartides.
La pluja semblava que podia esporuguir a la colla i, tot i que ens ha acompanyat en algun moment, hem estat força amics entrenant plegats i fent allò que diu en Juanjo: “aquí es corre i camina encara que no plogui”. Si fa o no fa, això diu. No recordem ja, si algun dissabte hem deixat d’entrenar. Diria que sempre ve algú o altre. Impressionant.
Els que correm, hem anat a fer un tomb per Torrebonica i la fotografia ha estat als plans de Can Canya, i la Dolors Egea ens ha retratat.
Els que caminen han baixat fins a la bassa del Golf, i vet aquí que a la cruïlla, corredors i caminants hem coincidit, com podreu veure a la fotografia, que ha fet en Josep Vandellós.
Com sabeu, ens podeu enviar fotografies interessants vostres, i en tenim unes d’en Jordi Garcia, que amb nom de Mossenaires va córrer una de les seves maratons pel món: a Riga. Gràcies per passejar el nostre nom i et felicitem.
Josep i Pep, a punt de desplegar la bandera

clica al damunt si vols veure el vídeo al Youtube



Comentaris tancats a Figueres del Mas, Can Canyes i Bassa des de Can Mossenaire

Anteriors »