Societat

societat

El nou mossèn del Sant Esperit es “menja” el santíssim que vetllaven els feligresos

El rector ha entrat a la capella i ha anat directament a “combregar”

Tot i l’acte fet pel rector, els feligresos seguiran tancats ja que diuen que queden altres formes sagrades i que les vetllaran

Mossèn Melcior Trèmols Capo, el nou encarregat d’exercir les funcions pastorals de la Parròquia de l’Esperit Sant a l’església de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, ha entrat aquest matí a la capella del Sant Esperit, on uns feligresos s’han tancat per evitar l’enderrocament de l’església i ha procedit a “menjar-se” el Santíssim. La vetlla del Santíssim, el qual estava representat per una hòstia, ha estat el motiu pel qual els feligresos no han volgut abandonar fins ara la capella, ja que era de les poques a Barcelona on encara es feia la vetlla les 24 hores del dia. L’acte del nou mossèn ha tingut de testimonis algun dels feligresos els quals asseguren que seguiran tancats ja que encara queden algunes hòsties al sagrari.

L’Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, va emetre ahir un decret en el que dessacralitzava la parròquia de l’Esperit Sant, al barri del Baix Guinardó, la qual està previst que sigui enderrocada aquest mes de maig. L’anunci de desallotjament i enderroc va fer que un grup de feligresos es tanquessin a la capella annexa on es guardava el santíssim. La demolició de l’església de l’Esperit Sant ha de donar pas a la construcció de la facultat de medicina de la Blanquerna i a una petita capella que ha de permetre seguir amb el culte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia