el lector escriu

Sobre el trencament del govern municipal a Vidreres

Heu decidit trencar el pacte de govern. Per a vosaltres és un trencament, jo encara ho veig com una decisió innecessària i desproporcionada que heu pres sense parlar-ne ni contrastar res amb el nostre grup, ExV. Qui vol veure aprovat el pla parcial de Parc d'Activitats abans d'acabar el mandat, ara ja té pressa per treure'ns del mig, perquè els terminis són molt justos. Però això no us evitarà haver-vos d'enfrontar amb la realitat: us han dit des de la Generalitat que el millor lloc per al polígon industrial és entre Nacional-II i autopista, i que el que toca al Pla de Vidreres és preservar-lo pel seu valor paisatgístic. Ho han dit des de la independència i aplicant metodologia científica i objectiva (cosa que li manca al PGOU), des del pla territorial de comarques gironines (PT).

Comptava que podríem entendre'ns en el tema que més ens separava. Ara teníem un marc objectiu per discutir el tema: el pla territorial, gestionat des de la independència del govern nacional. Per fi els polígons industrials deixen de ser assumpte de campanar, que cada poble i poblet vol el seu, i s'estudien a l'escala que toca: la territorial. En canvi, quan més podíem trobar una solució satisfactòria per a tothom, heu desatès el diàleg. D'on ve la por? És una llàstima. I no podreu evitar el debat, si no en el govern, ara en el ple i en el poble. Jo almenys no tanco cap porta. Però preferiu canviar de soci.

La paradoxa és que a Vidreres siguem nosaltres, ExV, els que defensem la política del PSC, i vosaltres encara defenseu el pujolisme de fa 20 anys.

Salutacions sense cap rancor, i agraïment pel bon camí que hem fet junts. Seguirem oberts al diàleg.