Uns vàndals disparen balins contra quatre conductors d'autobusos del Baix Llobregat

La companyia Oliveras ha denunciat als Mossos d'Esquadra que uns vàndals van disparar balins contra els conductors de quatre autobusos de la seva propietat que cobreixen el trajecte del Baix Llobregat, per sort sense produir cap ferit però sí danys materials als vehicles.

L'atac dels desconeguts es va produir cap a les set de la tarda de divendres, quan els autobusos passaven per dos trams diferents: a la carretera de Sant Joan Despí, a l'altura del barri de Font Santa, a Cornellà, i a la carretera que va del Prat a Sant Boi. Els vehicles, que ja han estat reparats, van ser substituïts perquè el servei de la línia no en resultés afectat. Una portaveu de l'empresa també va assegurar ahir que els autobusos d'Oliveras mai no havien estat objecte d'un atac així, sense tenir en compte les bretolades en els busos nocturns.

En aquest sentit, CCOO va emetre ahir un comunicat en què condemna «les agressions sofertes pels conductors d'autobusos de l'empresa Oliveras». José Villares, portaveu del sindicat, va assegurar que l'atac dels vàndals «va posar en perill la integritats dels conductors, i podia haver provocat un accident als passatgers i amb altres vehicles si el conductor hagués perdut el control de l'autobús». I és que segons va explicar, els balins disparats sempre van anar dirigits a les finestres dels conductors, tot i que en alguns casos també van malmetre la xapa dels autobusos. En un dels casos, la bola d'acer va fregar el cap d'un dels conductors. Villares també va insistir a afirmar que aquest atac dut a terme per uns desconeguts és «aliè a tota reivindicació sindical», i que està fora de la negociació del conveni provincial del sector, que precisament té convocada una altra jornada de vaga l'1 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.