El govern de Sant Pere Pescador queda en minoria després que una regidora hagi passat al grup mixt per desacords amb l'alcalde

El govern d'Independents de Sant Pere Pescador ha quedat en minoria després que la regidora, Marisa Roig, hagi passat al grup mixt. Roig va plegar ahir de les seves funcions a l'àrea de Cultura, Ensenyament i Sanitat per desavinences amb l'alcalde, Jordi Martí. «No estic d'acord amb determinades actuacions que ha tingut amb treballadors municipals, ni tampoc amb la seva manera d'actuar unilateral, usurpant funcions dels regidors o desautoritzant-nos», ha comentat Roig. Ella és la tercera regidora que abandona el govern en l'últim mig any. Els dos anteriors van ser Maria Gusó, que era regidora de Turisme i Serveis Socials i que va plegar fa sis mesos, i Joan Font, regidor de Medi Ambient, Governació i Agricultura, que va dimitir la setmana passada també per desacords amb l'alcalde. Gusó i Font, però, van abandonar el consistori, mentre que Marisa Roig ha passat a l'oposició, on hi ha tres regidors del PSC i un de CiU. El govern d'IpSP, amb quatre regidors, ha quedat ara en minoria. Aquesta situació fa que no es pugui descartar que les properes setmanes es facin contactes entre els grups de l'oposició per plantejar una alternativa de govern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.