HOQUEI SOBRE PATINS / OK LLIGA

El Vilanova remunta gràcies al públic

El Vilanova no va fer un bon partit però, gràcies al suport del seu públic, va aconseguir remuntar contra el Noia Freixenet i aconseguir la victòria. Tot i que els vilanovins es van avançar en el marcador, la primera meitat i l'inici de la segona part van ser dominades pels de Sant Sadurní, que van tenir ocasions però no les van aprofitar i van perdonar el seu rival. En els últims minuts, i amb un ambient impressionant, els locals van donar la volta al partit. El 3-2 que va aconseguir Raúl Marín a 8 minuts del final va ser la clau del partit i del triomf.

VILANOVA
4
NOIA FREIXENET
2
VILANOVA:
Arellano, Bartrés, Albert Riba, Galan i Raúl Marín –equip inicial–; Palau, Ferrer i Rocasalbas.
NOIA FREIXENET:
Puigbí, Del Amor, Mitjans, Cabestany i Feixas –equip inicial–, Esteller i Cáceres.
GOLS:
1-0 (13') Bartrés. 1-1 (19') Mitjans. 1-2 (24') Esteller. 2-2 (40') Rocasalbas, de penal 3-2 (42') Raúl Marín. 4-2 (45') Rocasalbas.