Que se mueran los feos

Els lletjos al poder

Lleig, coix i solter. A Javier Cámara totes li ponen a Que se mueran los feos, segona incursió en el terreny cinematogràfic de Nacho García Velilla, el responsable de Fuera de carta i de la sèrie televisiva 7 vidas, en què ja van coincidir actor i realitzador. La pel·lícula parla de l'amor i té una estructura narrativa molt comuna, vista mil vegades al cinema: noi coneix noia; noi perd noia i noi la recupera. El fet diferencial d'aquesta pel·lícula és la manca d'atractiu dels protagonistes: els lletjos també s'enamoren, però rarament protagonitzen pel·lícules romàntiques.

Javier Cámara interpreta Eliseo el Feo, un home que va renunciar a la carrera de músic per ajudar a la granja dels seus tiets, en un poblet perdut, i que està enamorat sense saber-ho de la carnissera a qui porta la carn, Nati (Carmen Machi). Hugo Silva, Juan Diego, Ingrid Rubio i Tristán Ulloa són altres amics del poble, guapos i lletjos, que viuen diverses aventures i desventures amoroses en una pel·lícula que frega la paròdia sense caure en l'humor gruixut; que potser no brilla sempre al nivell desitjat, però que és honesta i disposa de bones interpretacions i alguns diàlegs i escenes hilarants.

Direcció: Nacho García Velilla. Intèrprets: Javier Cámara, Carmen Machi, Hugo Silva, Tristán Ulloa. Comèdia. Estat espanyol, 2010.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Que se mueran los feos

«Que se mueran los feos»

Gènere: Comèdia
Direcció: Nacho García Velilla.
Intèrprets: Javier Cámara, Carmen Machi, Hugo Silva.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a