L'única benzinera de Tossa és tancada de fa dies i la gent fa gasolina a Lloret

L'amo comunica a l'Ajuntament que està negociant un canvi de companyia

L'única estació de servei de tot el municipi de Tossa està situada a l'avinguda de Puerto Rico. Des de divendres, però, és tancada. El propietari va anar aquell dia a l'Ajuntament per comunicar que està negociant un canvi de companyia, ja que ara és BP, i que mentrestant no podria oferir més gasolina perquè se li ha acabat i no n'hi portaran més. El consistori va notificar dissabte a la delegació del govern de la Generalitat a Girona aquesta circumstància.

A causa d'aquesta incidència, els tossencs que hagin de posar gasolina al seu cotxe s'han de dirigir fins a Lloret, amb un trajecte de deu quilometres per arribar-hi. Aquest és el cas dels cotxes de la policia local de Tossa, per exemple, i d'altres vehicles municipals.

El regidor de Governació, Joan Antoni Hervias (CiU), va explicar ahir que havien aprofitat el Dia de les Esquadres que es va celebrar als jardins de Santa Clotilde de Lloret dimarts passat per omplir els dipòsits dels vehicles policials. Des de l'Ajuntament de Tossa desconeixen fins quan es pot allargar aquesta situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.