Sabadell omple 16 autocars aquest cap de setmana per ensenyar les obres en curs

L'Ajuntament de Sabadell –amb motiu del dia del municipi, que se celebrava dilluns– ha organitzat visites guiades en autocar per ensenyar als 800 ciutadans inscrits les obres i projectes en curs o acabats recentment, com ara l'alberg del Molí de Sant Oleguer, la Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya, el parc industrial de Sant Pau de Riu-Sec, el pavelló esportiu del Nord i les obres de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat. En total, aprofitant la capacitat màxima dels vehicles, s'ompliran cap a 16 autocars.

Ahir, durant tot el matí, va circular la primera tongada d'autocars i avui ho farà la segona. Les visites acaben al parc de Can Gambús –el barri residencial que està en projecte– amb un tast de productes cultivats al Parc Agrari de la ciutat.

Portes obertes

Ahir dissabte i aquest matí, a més, hi haurà jornada de portes obertes amb visites guiades a onze dels edificis més emblemàtics de la ciutat, com són l'Ajuntament, els museus d'Història i Art, la Casa Duran, el Teatre Principal, el Despatx Lluch, el Campanar de Sant Fèlix, la seu de Ràdio Sabadell, la Biblioteca del Sud i la Torre de l'Aigua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.