Restitueixen la sorra a les platges de Mont-roig i netegen el bosc del litoral

Les platges de Mont-roig i també zones boscoses del litoral s'estan posant a punt per a l'estiu. El servei provincial de Costes ha treballat en la restitució de la sorra a les platges afectades per les tempestes d'hivern, especialment la Pixerota i la Porquerola, on hi ha els càmpings Torre del Sol i Oasis. Els 45.000 m³ de sorra que s'hi han abocat provenen de pedrera, i de zones de l'Estany Gelat i la Riviera. El cost de l'actuació és de 674.000 euros.

Enguany, per primera vegada, el servei de Costes també està fent la regeneració, plantació, neteja i manteniment de les zones boscoses que es troben als penya-segats de les cales de Miami Platja. Aquestes zones tenen un sotabosc consolidat i variat que requereix un manteniment que n'eviti la degradació. A més de desbrossar i fer una neteja dels espais, també s'hi plantaran espècies autòctones, especialment romaní, llentiscles i aladerns. Aquesta recuperació suposa un cost de 147.000 euros.

D'altra banda, també s'han millorat els accessos a les cales dels Àngels, Pescador i Santa Fe, i s'ha construït un camí a la cala Califòrnia perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.