El lector escriu

Un aprenent del CPNL agraït

M'agradaria expressar tots els sentiments de gratitud i agraïment a Neus Bassa Camp, voluntària lingüística al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) de Girona. Vull sobretot subratllar que el vostre suport, la vostra dedicació i la vostra disponibilitat inestimables durant totes aquestes trobades ha estat un factor clau i determinant, ja que m'ha permès vèncer tots els obstacles en aquest camí per poder dominar una llengua i saber-ne fer ús amb normalitat. Convé valora aquí molt positivament la vostra iniciativa durant aquestes hores de conversa, i els temes que vam tractar-hi són prou interessants.

Tot plegat fa que hagi pogut adquirir una fluïdesa a l'hora d'expressar-me en català. Bàsicament, el programa de voluntariat lingüístic és assimilable a un concepte de millora contínua, perquè des del meu punt de vista la perspectiva que permet compartir un impuls de dominar una llengua, d'eliminar els defectes de comunicació entre les comunitats d'una societat, es pot considerar part integrant de l'estratègia global de la inserció. També cal recordar que és un programa que crea espais d'intercanvis culturals molt fructífers.

Reitero aquí tot l'agraïment pel bon tracte amb què em vau rebre i amb l'expressió de la consideració i estima. I m'acomiado de vós amb una atenta salutació.

Salt (Gironès)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia