Comunicació

“Performance” davant les Corts pel tancament de TV3

Una vintena de joves escenifiquen “l'atac a la llibertat d'expressió” i simulen veure el canal català amb els ulls i la boca tapats

Han insistit en la reciprocitat de les emissions

Una vintena de membres del Centre Social Terra de Benimaclet, de l'assemblea de Maulets de l'Horta i de l'assemblea de València d'Endavant OSAN han realitzat una acció sorpresa a les portes de l'edifici de les Corts per denunciar el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

El grup d'activistes han representat, mitjançant una performance visual, “l'atac a la llibertat d'expressió i a la llengua catalana” que suposa per als ciutadans l'apagada del senyal del canal català. Amb una decoració semblant a la de qualsevol menjador de casa familiar —amb un sofà, una taula i una televisió amb el logotip de TV3— i diverses persones caracteritzant una família amb la boca, els ulls i les orelles tapats, han volgut denunciar “la greu agressió als drets i les llibertats de tots els valencians, que veuen com se'ls impedeix escoltar, veure o parlar en la seua llengua pròpia”, han denunciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.