Societat

la vida social

Fi d'un cap de setmana de disbauxa gironina

Sant Feliu, Roses, Blanes o l'Escala són algunes poblacions que ahir van fer rues de carnaval multitudinàries

S'han fet actes arreu de la demarcació

Ha estat un cap de setmana d'autèntica disbauxa arreu de la demarcació, perquè pràcticament totes les poblacions, amb petites activitats o bé amb rues multitudinàries, han celebrat el carnaval. I ho han fet com toca: molta música, humor i multitud de colors que han inundat els carrers.

Algunes de les rues destacades d'ahir són les de Sant Feliu de Guíxols, l'Escala, Blanes o Roses. Milers de persones desfilant i encara més gent entre el públic que gaudia de l'espectacle. Però d'actes de carnestoltes se'n van fer arreu de les comarques gironines aquest cap de setmana: Campdevànol, la Jonquera, Sant Gregori, Sant Joan de les Abadesses, Santa Coloma de Farners, Sant Hilari, o Sant Pere Pescador, per esmentar algunes poblacions.

De disfresses se n'han vist de tot tipus i temàtica. I fins i tot càrrecs públics s'han atrevit a disfressar-se: a Lloret, el govern de CiU va anar de romans perquè el proper alcaldable es diu Romà Codina i, a Roses, l'alcaldessa Magda Casamitjana anava en una comparsa de la Fundació del Bulli.

k

Més fotografies a www.elpunt.cat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.