Serveis

mobilitat

L'Ajuntament de Calafell suprimeix el carril bici

L'alcalde del municipi, Joan Olivella, anuncia que a la tardor es revisarà el projecte per veure si es pot fer viable

L'Ajuntament de Calafell ha anunciat la supressió del nou carril bici que havia estrenat durant les vacances de Setmana Santa. Mesos després d'haver entrat en funcionament “ha quedat demostrat que aquest vial no és segur i, per tant, no és viable la seva continuïtat”, explicava ahir l'alcalde de Calafell, Joan Olivella, després de la reunió que va mantenir amb associacions de veïns i de comerciants de Calafell i que, segons va afirmar el batlle, han vist de bon ull la decisió presa pel nou govern convergent.

El curt període de funcionament del carril bici s'ha saldat amb dos accidents entre ciclistes i automobilistes i, segons l'alcalde de Calafell, “hi ha un informe desfavorable de la policia local sobre aquest carril”. “Per això pensem que el més assenyat és eliminar-lo a partir d'aquest estiu”, detallava Joan Olivella. De fet, durant la setmana vinent els operaris eliminaran les línies que senyalitzen el carril. Joan Olivella ha remarcat, però, que la supressió d'aquest vial és temporal i ha assegurat que a partir de la tardor el consistori revisarà el projecte per saber si existeix alguna opció que el faci viable.

El PSC, grup a l'oposició, ha criticat la decisió del govern municipal. “A les portes de l'estiu, no és convenient iniciar de manera poc meditada aquesta obra. Suposa unes molèsties evidents als usuaris del passeig Marítim durant el principal moment d'activitat comercial i turística de l'any”, han dit fonts del PSC.

LA FRASE

Hi ha un informe desfavorable de la policia local sobre el carril i el més assenyat és eliminar-lo
Joan Olivella
alcalde de calafell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.