Infraestructures

infraestructures

Ryanair volarà de Girona a Manchester aquest hivern

L'anunci posa fre als rumors que han circulat darrerament segons els quals aquest hivern Ryanair marxaria definitivament de Girona

També tornarà a unir Manchester amb Reus

La companyia irlandesa Ryanair va sortir ahir amb l'anunci d'una nova base a Manchester que a partir de l'hivern oferirà vols regulars entre la ciutat del Regne Unit i l'aeroport Girona Costa Brava. Aquest anunci serveix per posar fre als rumors que han circulat darrerament segons els quals aquest hivern la companyia acabaria marxant del tot de Girona i portaria tots els vols a l'aeroport del Prat.

I la companyia encara va més lluny, ja que en la seva pàgina web anuncia que pel proper estiu també establirà vols regulars entre Manchester i Reus, malgrat que havia anunciat que deixaria d'operar definitivament a l'aeroport tarragoní perquè no li sortien els números.

Tant l'aeroport de Girona com el de Reus ja havien tingut un vol que els unia amb el de Manchester. Sembla que Ryanair va retirar la base de Manchester perquè no havia arribat a cap acord amb l'operador d'aquest aeroport britànic. I també és ben curiós que des de fa unes setmanes en alguns fòrums especialitzats de pilots professionals del Regne Unit s'especulava que Ryanair marxaria definitivament de Manchester.

La retirada de vols perjudica les agències

Les agències de viatges gironines asseguren haver tingut una forta davallada de l'activitat a causa de l'anunci de cancel·lació de vols de la companyia irlandesa. La Unió Catalana d'Agències de Viatges Emissores (Ucave) assegura que els anuncis de Ryanair els passen factura. El motiu és que, encara que la compra de bitllets es faci per internet, els passatgers també recorrien a les agències a l'hora de contractar l'estada.

D'altra banda, la cap de relacions externes de l'Ucave, Cristina Bou, va dir ahir que aquest estiu les agències gironines registren menys vendes que l'any passat i que, arran de la crisi, els clients es decanten per fer escapades curtes com ara la Toscana, Malta o punts del Mediterrani. Tot i que alguns clients encara opten per viatges combinats de llarga durada a Àsia, els EUA o Costa Rica, molts també esperen les ofertes.

ACN

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.