Comunicació

Última temporada de ‘Terra d'amfitrions'

Joan Roca, Carles Xuriguera, Pilar Rahola, Xavier Coral, Tommy Robredo, Javier Clemente i Oriol Pujol seran les últimes cares de Terra d'amfitrions. L'espai estiuenc de l'agència de comunicació Volcano Grup i la productora Blue Beat s'acomiadarà definitivament de l'audiència amb la quarta temporada, que s'estrena aquest juliol a la Xarxa de Televisions de Catalunya (XTVL) i que constarà de vuit capítols de 25 minuts. L'últim serà un resum de les quatre temporades i dels més de 30 amfitrions que hi han participat.

El programa, premiat al gener amb el premi Carles Rahola de comunicació local com a millor programa de televisió, és un projecte impulsat per la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme que es va estrenar el 2008.

Els llocs que ens faran conèixer els amfitrions d'aquesta última temporada seran Girona, amb el cuiner Joan Roca; Torroella de Montgrí, amb l'actor Carles Xuriguera; Cadaqués, amb l'escriptora i periodista Pilar Rahola; Llançà, amb el periodista Xavier Coral; la Garrotxa, amb el tennista Tommy Robredo; Peralada, amb l'entrenador de futbol Javier Clemente, i la Cerdanya, amb el polític Oriol Pujol.

A més, es podran veure els programes en línia i es podrà obtenir més informació al web www.terradamfitrions.com.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.