Blanes enceta el 4 de juliol el XIV Festival d'Estiu

El pressupost del XIV Festival d'Estiu de Blanes s'ha reduït aquest any gairebé a la meitat i s'ha disminuït el nombre d'actes com a conseqüència de la crisi econòmica, tot i que aplegarà diversos concerts de nivell. Tampoc no es farà el concert inaugural patrocinat per les Caves Mont-Ferrant.

Al llarg de l'estiu, el V Festival Internacional de Música El Convent oferirà tres concerts: el del baríton Carlos Daza, amb Ricardo Estrada al piano; el d'Enrique Bernalgo de Quirós i el Quartet Artaria, i el de l'Spanish Brass Luur Quintet. El II Cicle de Músiques del Món reunirà el quartet Barcelona Swing Serenaders, el Deschave, Neila Benbey i Euclides Mattos. També hi haurà durant el festival concerts de SIC Trio, Funk Manchú i Getsemaní. El Centre Catòlic també celebrarà el III Festival de Guitarra.

Com a novetat, en aquesta edició cal destacar que per primer cop es farà un festival de cinema dirigit a nens i nenes perquè puguin gaudir de pel·lícules infantils plurals i creatives d'arreu del món.

ELS CONCERTS

4 de juliol
Barcelona Swing Serenaders
24 de juliol
Premi Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas 2008
25 de juliol
Els Concerts de piano de Chopin
1 d'agost
El Deschave
2 d'agost
SIC Trio
9 d'agost
Nelia Benbey
16 d'agost
Funk Manchú
21 d'agost
Euclides Mattos
29 d'agost
Getsemaní
Del 6 al 27 d'agost
III Festival de Guitarra de Blanes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.