Tres morts i quatre ferits en un accident de trànsit a les Planes d'Hostoles

Les víctimes, que anaven en el mateix cotxe, tornaven de treballar d'una pedrera d'Amer i van xocar amb un altre vehicle

Les víctimes, Octavi Guinó Buil, de Santa Pau i que ara vivia a la Vall d'en Bas, i Xavi Matas i José Víctor Moura, veïns de les Planes d'Hostoles, viatjaven en un Renault Laguna i anaven en direcció cap a Olot. Feia poc que havien sortit de la pedrera d'Amer on treballaven i tornaven plegats cap a casa seva, com sovint feien. L'accident va passar al punt quilomètric 51 de la C-63. Segons els primers indicis, la camioneta pick-up anava en direcció cap a Girona i els altres dos vehicles anaven cap a Olot. La pick-up va topar frontalment contra el Renault Laguna de les tres víctimes, mentre que l'altre vehicle, en el qual anaven els dos nens, va bolcar.

Els equips d'emergència van traslladar-se ràpidament al lloc dels fets i els Mossos van tallar la carretera. Els bombers van haver de rescatar les víctimes, sobretot les del Renault i el conductor de la pick-up, perquè van quedar atrapades entre la ferralla. Els serveis mèdics no van poder fer res per salvar la vida del tres homes del Renault, mentre que el conductor de la camioneta va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat greu.

Pel que fa a l'altre cotxe, l'home i els dos nens es van fer lesions menys importants i els serveis mèdics els van portar cap a l'hospital d'Olot. Sembla que els nens tornaven d'entrenar.

Un mort en xocar amb un cotxe dels Mossos

El conductor d'un ciclomotor, de 25 anys, va morir ahir a l'hospital a causa de les ferides que es va fer en un accident de trànsit a Barcelona dimecres. El motorista va xocar contra un cotxe amb el logotip dels Mossos, que anava sense la sirena posada. Tot indica que l'accident va passar quan el motorista no va fer cas d'un semàfor d'una cruïlla i va xocar amb el cotxe. En els últims anys, hi ha hagut diversos casos en què cotxes dels Mossos han resultat implicats en accidents mortals. El febrer, un home de 84 anys va morir atropellat per un d'aquests vehicles a l'Hospitalet. L'any passat, una patrulla dels Mossos sense distintius va atropellar mortalment un nen de 7 anys, a Terrassa. I el 2003, a Lloret, dues dones també van morir atropellades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.