Els veïns de Glòries denuncien que moltes de les obres en planejament ja s'haurien d'estar executant

Moltes de les obres que s'han de portar a terme en el marc de la remodelació de la plaça de les Glòries ja haurien d'estar en fase d'execució i tot just s'estan planificant. Així es va denunciar dimecres a la nit en l'assemblea que els veïns van celebrar per avaluar el segon aniversari del Compromís de Glòries, en què l'Ajuntament i els veïns van acordar una sèrie de punts a complir en la transformació de la zona.

Segons es va saber en la reunió, l'edifici del nou mercat dels Encants ja s'hauria d'estar construint al Bosquet dels Encants, però actualment s'està pendent de l'aprovació del pla especial per portar-lo a terme. Aquest és un dels projectes que més preocupen als veïns pel seu paper clau en la resta de moviments, ja que, fins que no es pugui traslladar l'actual mercat, no es podrà començar l'enderroc total del tambor.

Tampoc no s'ha iniciat la construcció de l'edifici Ona, ni s'han fet els estudis previs que podrien permetre preparar el terreny per al cobriment de la Gran Via. També es detecta un gran retard en l'apartat dels equipaments i sobre alguns hi ha hagut novetats que han desagradat als veïns: en el cas del CAP de Bolívia, s'ha sabut que s'hi emplaçarà, als soterranis, el dipòsit de la grua municipal. A més, tampoc hi ha avenços en el poliesportiu del Fort Pienc, el CAP de la mateixa zona i el CEIP Sagrada Família.

D'altra banda, els veïns ja accepten resignats que no es farà l'intercanviador al subsòl de la plaça, per al qual Adif no ha fet cap previsió de pressupost, i també denuncien, com un incompliment del compromís, que s'aconsegueixi que el tramvia arribi fins a l'Arc de Triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.