La Creu Roja reuneix a Olot uns 170 voluntaris en la seva trobada anual

A les comarques gironines formen part de l'entitat unes 1.800 persones

Aquesta és la cinquena edició de la trobada, que anys enrere s'havia fet a poblacions com ara Palamós, Blanes o Lloret, i que cada any que passa va a més, segons va explicar ahir el coordinador de la Creu Roja a la demarcació de Girona, Jordi Martori: «És una activitat que coincideix amb el dia mundial de la Creu Roja –el 8 de maig–, i hi volem premiar la feina que fan els voluntaris durant tot l'any; ja ha arrelat i la gent l'espera.» De fet, enguany s'ha arribat fins a aproximadament 170 voluntaris, una cinquantena més que l'any passat. Dissabte la jornada es va centrar en la formació, amb tallers sobre llenguatge de signes, educació en el lleure o extracció de víctimes de cotxe, si bé a la nit es van organitzar diverses activitats lúdiques.

En canvi, ahir l'objectiu se centrava més en la diversió dels voluntaris i la difusió de la Creu Roja. Primer hi va haver una sortida guiada al volcà Croscat, i després una gimcana pel centre d'Olot i un dinar de germanor de cloenda. Segons el coordinador de la Creu Roja a la demarcació, aquesta és l'estructura que la trobada ha tingut els últims anys, si bé està previst canviar-la de cara a les pròximes edicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.