El Consell Català de Foment de la Pau critica la presència de Defensa a Montjuïc

El Consell Català de Foment de la Pau (CCFP) va manifestar ahir la seva disconformitat per la presència del Ministeri de Defensa en el consorci públic que ha de gestionar el Centre per la Pau del Castell de Montjuïc. En un comunicat, el CCFP afirma que, amb la inclusió del ministeri, es posa en dubte el consens polític i social sobre el centre i tem per l'impacte que la decisió pugui tenir en el desenvolupament de les activitats que es facin al centre. És per això que el consell demana que la restitució del castell a la ciutat de Barcelona es faci sense condicions, com ara la continuïtat del ministeri en l'òrgan de gestió del recinte. Aquesta posició, l'ha aprovat el ple del consell amb 19 vots a favor i només 2 en contra. El CCFP també va criticar la falta de diàleg que hi ha hagut amb entitats públiques i privades del país que treballen per la pau, com ara el mateix consell i l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

D'altra banda, Jordi Armadans ha estat escollit per unanimitat president del CCFP, en substitució d'Arcadi Oliveras. Armadans és director de la Fundació per la Pau, membre del Consell Internacional Peace Bureau i secretari de la Federació Catalana d'ONG per la Pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.