Vueling suprimirà el departament de manteniment, on hi ha 100 treballadors

Vueling suprimirà el departament de manteniment d'avions, on treballen una mica més de 100 persones, després de la fusió de l'aerolínia amb Clickair, ja que aquestes tasques les passarà a realitzar Iberia, que serà l'accionista de referència de la nova companyia.

Fonts del comitè d'empresa han explicat a Efe que la direcció els ha comunicat la supressió d'aquest departament, en el qual treballen unes 90 persones a Barcelona, 15 a Madrid i 6 a Sevilla. En les pròximes setmanes el comitè d'empresa i la direcció de Vueling començaran a negociar el futur d'aquests treballadors, encara que sembla complicat que tots puguin recol·locar-se en la nova Vueling o en Iberia, per la qual cosa no es descarten acomiadaments. Amb la fusió, també desapareixerà el servei d'atenció a terra, que passarà a dur a terme l'empresa Groundforce, tot i que, en aquest cas, «probablement estarà garantida la subrogació dels treballadors». La flota de la nova Vueling estarà formada per 35 avions, dels quals un quedarà de recanvi. El 4 de maig se celebrarà una junta d'accionistes de Vueling en la qual s'aprovarà la fusió amb Clickair, aerolínia que en aquells dies també farà el mateix. Aproximadament un mes després s'espera la resolució de la CNMV en què previsiblement s'eximirà Iberia de la necessitat de llançar una opa sobre el total del capital de la nova Vueling.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.