El lobby Un dels Nostres atorga el premi Christa Leem a Pérez de Olaguer

El lobby Un dels Nostres entregarà, l'11 de maig, el premi Christa Leem de manera pòstuma al periodista Gonzalo Pérez de Olaguer. Aquest serà el quart cop que s'entrega aquest premi, amb què es vol distingir les iniciatives polítiques valentes, solidàries i de progrés i les mentalitats obertes i integradores des del punt de vista social. Gonzalo Pérez de Olaguer, el crític degà de Barcelona, va escriure 50 anys sobre el teatre independent i professional a Catalunya. El premi es lliurarà a Mercè Taltavull, la seva vídua, en un sopar a l'hotel Oriente.

A més de Christa Leem, a qui també es va donar el premi pòstumament, el guardó s'ha concedit a l'exdefensa del Barça Liliam Thuram (2007) i a Marcos Ana (2008). A més, el 2007 es va fer una reivindicació d'Allende, quan feia poc de la mort de Pinochet. L'any passat, el record va ser per a l'artista Ocaña.

Amb aquest premi, el col·lectiu que aplega periodistes, esportistes i artistes vol honorar la memòria d'un home de teatre que va viure intensament la seva vocació, i no només com a crític. El premi coincideix amb la voluntat de la crítica de Barcelona, que entregarà a partir de l'any vinent, el premi Gonzalo Pérez de Olaguer per honorar la trajectòria d'un actor o director.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.