Pedro (Barça Atlètic) es cruspeix el Sabadell

El Barça Atlètic guanya de manera heroica amb nou homes i continua aspirant al quart lloc

El Sabadell s'atabala quan té superioritat i ara està obligat a sumar un punt contra l'Alcoià

ENTRENADOR DEL BARÇA ATL.
«Prou de venir al Miniestadi a fer arbitratges magnífics»
«Ser superiors a un equip sembla que no és suficient, sinó que hem de ser molt superiors per guanyar»
«Jo em jugo molt i els nois són molt joves. Així hi hem estat tot l'any. Per això he aprofitat l'ultima jornada a casa per dir-ho, perquè he callat tota la temporada i estic fart d'aguantar aquesta situació»
ENTRENADOR DEL SABADELL
«Hem fet un partit dolent i no hem estat a l'altura de les circumstàncies. Hem d'intentar fer canvis i girar full per intentar recuperar la mentalitat guanyadora que teníem»
«L'equip ha perdut algunes coses importants que teníem en la segona volta»
«Encara depenem de nosaltres mateixos, estic convençut que podem fer el play-off»

Victòria important del Barça Atlètic, que va derrotar un Sabadell força gris. Els blaugrana, que van haver de superar un 0-1 en el minut 4 i dos jugadors expulsats en el segon temps, van apostar per un joc molt ofensiu que va culminar amb el gol de Pedro en l'afegit. Així el Barça queda a un punt del quart i guanya el goal-average als arlequinats. El Sabadell no va saber jugar mai amb el resultat a favor, ni tampoc contra un equip amb nou homes. Es van atabalar i van deixar escapar un punt que era suficient, ja que l'Ontinyent havia perdut.

En la primera part, el Sabadell va sortir amb molta empenta i en el minut 3 l'àrbitre va assenyalar un penal dubtós de Córcoles sobre Àxel, que Roberto Morales va transformar en gol. El mateix Roberto va tenir el segon gol a les botes, però va xutar desviat (6'). El Barça, que no volia deixar passar la possibilitat d'acostar-se a la quarta plaça, va treure l'orgull i el futbol i va aconseguir arraconar el Sabadell. Maric va estar a punt de marcar, però un defensa va evitar el gol, possiblement amb la mà (21'). El partit estava obert, ja que els de Moya també van tenir alguna ocasió per fer-ne un altre. No obstant això, el Barça tenia fam de victòria i Pedro de cap tot sol va aprofitar una assistència brillant de Gai per empatar (34').

Després de la represa el Sabadell va tornar a sortir connectat i va tenir fins a tres ocasions consecutives (Áxel, Juvenal i Agustín). El Barça va fer la rèplica amb una doble ocasió de Gai i Longàs (59'). Però, de cop el partit va donar un gir inesperat. L'àrbitre va expulsar Córcoles, per una segona groga justa (61'), i Abraham, per protestar, que també va marxar abans al vestidor (62'), i deixaven els locals amb nou. Però el Sabadell, que tenia el partit pel mànec, no ho va saber aprofitar. En canvi, el Barça va treure les urpes quan pitjor ho tenia, i després d'un intercanvi de cops esbojarrats amb ocasions molt clares dels dos equips, Pedro va rebre una bona passada de Rayo, i un altre cop de cap va batre De Navas (92'). Els blaugrana van embogir, i els arlequinats no s'ho podien creure.


Luis Enrique Martínez


Ramon Moya

BARÇA ATLÈTIC
2
SABADELL
1
BARÇA ATLÈTIC:
Oier, Córcoles, Abraham, Fontàs, Botia, Thiago, Longàs, Benja (Rayo, 76'), Pedro, Maric (Espasadín, 64') i Gai (Nolito, 69').
SABADELL:
De Navas, Jorge Campos, Agustín, Pelegrí, De la Plata, Juan Carlos Mejías (Carralero, 67'), Juvenal, Roberto Morales, Áxel (Siso, 84'), Joel i Pradas (Sergio Iglesias, 56').
GOLS:
0-1 (4') Roberto Morales, de penal. 1-1 (34') Pedro. 2-1 (92') Pedro.
ÀRBITRE:
Sánchez Maroto (col·legi basc).
T.G.:
Als locals Botia i Rayo; i als visitants Agustí, De la Plata i Joel.
T.V.:
Als locals Córcoles (61') i Abraham (62'), tots dos per doble amonestació.
PÚBLIC:
un miler de persones al Miniestadi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.