Egurrola, Ordeig, Páez, Panadero i Borregán –equip inicial–; Masoliver, Ferrer, Lluís Teixidó i Carlos López.

Nicoletti, Burgoa, Costa, Àngel Rodríguez i Pujadas –equip inicial–, Alen, Ferrer, Ordóñez i Vergés.

1-0 (10') Panadero. 2-0 (16') Borregán. 2-1 (27') Costa. 3-1 (40') Borregán.

ÀRBITRES:

Garcia i M.T. Martínez.
Targetes blaves:
per acumulació a Borregán i Costa.

El Barça Sorli Discau va guanyar el seu tercer títol de la temporada en imposar-se per 3-1 al Cemex Tenerife en la copa Continental. Els blaugrana van guanyar per cinquena vegada consecutiva aquesta competició entre els dos campions europeus de la campanya anterior i ja acumulen quinze títols de les 28 edicions disputades. El Barça ja havia guanyat aquest any la copa Intercontinental i la supercopa d'Espanya.

Al conjunt blaugrana li va costar trencar la defensa dels illencs, però va saber aprofitar la primera ocasió clara per inaugurar el marcador, en culminar Panadero un contraatac. Sis minuts després, Borregán va marcar el 2-0 amb un tir llunyà. L'avantatge hauria pogut ser més ampli, però Carlos López no va aprofitar un penal i amb aquest resultat es va arribar al descans.

Al començament de la segona meitat, Costa va reduir la diferència i va donar emoció al partit. Els blaugrana van fallar el seu segon penal i el Tenerife va tenir l'oportunitat d'empatar en disposar d'una falta directa que Ordóñez no va aprofitar. Borregán va sentenciar el partit en marcar el 3-1 a deu minuts del final en culminar un contraatac.