FUTBOL SALA / COPA DE LES NACIONS

Catalunya jugarà la semifinal contra Rússia

La selecció catalana venç Santa Helena (4-1) i és primera del grup

La selecció catalana de futbol sala jugarà aquest vespre (20.30 h) la segona semifinal de la copa de les Nacions contra Rússia, vigent campiona d'Europa. Catalunya va fer un bon partit contra Santa Helena i la va derrotar per 4-1, amb tres gols de Sergio i un de Jordi Torra. Al descans s'hi va arribar amb un 2-0, i després de la represa de seguida la diferència es va reduir i el joc es va tornar travat i amb moltes faltes. En els últims cinc minuts va tornar el bon joc i Catalunya va sentenciar a un minut del final. La primera semifinal la jugaran Perú i Santa Helena (18.30 h) i el tercer i quart lloc, França i Austràlia (16.30 h).