FUTBOL SALA/ COPA DE LES NACIONS

Catalunya-Perú, la final

La selecció catalana va derrotar la de Rússia 6-2, gràcies a una molt bona segona part

Catalunya es va classificar per a la final de la copa de les Nacions de futbol sala després de vèncer Rússia 6-2 en les semifinals. L'equip català es jugarà demà el títol contra el Perú (19.00 hores), que ahir va derrotar 2-0 la selecció de Santa Helena.

Rússia només va ser un problema per als locals en la primera part. Catalunya va sortir a la pista molt nerviosa i descentrada. L'1-1 amb què es va arribar a la mitja part no feia entreveure el festival de gols que hi va haver en la segona part. De mica en mica, els catalans van agafar el to i el ritme del partit i les dianes van anar arribant. Sergio va marcar tres gols i la resta se'ls van repartir Jordi, Mia i Juan. L'altra semifinal va ser molt tàctica i amb un joc molt lent. La qualitat individual dels peruans va ser decisiva en el resultat final.

La final d'avui s'entreveu igualada, tot i que Catalunya tindrà l'avantatge de comptar amb una plantilla més nombrosa que la peruana. Abans de la final es jugarà el partit pel tercer i quart lloc entre Rússia i Santa Helena, que es disputarà a les cinc de la tarda.

Ahir també es va disputar el partit per al cinquè i el sisè lloc, en el qual França es va imposar a Austràlia per quatre gols a zero.