FUTBOL SALA / COPA DE LES NACIONS

Títol català en un partit grotesc

Esperpèntic partit en la final de la copa de les nacions de futbol sala. Catalunya es va endur el títol per la retirada del Perú quan faltaven menys de dos segons pel final, quan la selecció amfitriona acabava d'igualar el marcador (3-3) amb un gol de falta. Només faltaven dos segons en el cronòmetre quan els àrbitres van xiular la falta. El porter visitant no hi va estar d'acord i va agredir un dels col·legiats, motiu pel qual l'equip es va retirar als vestidors. Poc després va tornar al parquet i es va llançar la falta, que Catalunya va convertir en gol. Encara faltava més d'un segon perquè s'acabés el partit, que hauria continuat en la pròrroga, però els peruans van abandonar la pista com a senyal de protesta per la decisió arbitral, de manera que el títol va ser per al conjunt de Catalunya.

La selecció sud-americana no va pair el fet que els catalans remuntessin el partit amb només un minut i mig, quan el marcador era d'1-3 a favor seu.