dimecres, 12 de novembre del 2008

Caminant per Celrà


La col·lecció "Caminant per Celrà" reuneix, en forma de guies, uns itineraris accessibles a tothom que recorren el patrimoni natural, cultural, històric i monumental de Celrà. Aquestes guies pretenen ser un instrument eficaç, clar i entenedor per descobrir al ciutadà una riquesa que, per la seva mateixa proximitat, sovint passa desapercebuda.

La col·lecció es va iniciar amb tres recorreguts: "Els Arbres i les Fonts", "Els Forns de Calç i la Rajoleria" i "L'Illa dels Salzes". Després s'hi han afegit "El camp d'aviació de Celrà", "Els castells de Celrà", "El centre històric de Celrà", "La Fàbrica", "La sèquia Vinyals", "La mina Victòria" i "La mina del Nen Jesús". Són passejades pel nostre entorn més proper sorprenents per la densitat de punts d'interés natural i patrimonial que se'ns mostren en un radi de pocs quilómetres.

El Centre Cívic


L'Ajuyntament de Celrà ha obert un procès de participació ciutadana amb la divulgació d'una enquesta en què es demana l'opinió de la ciutadania sobre com ha de ser el Centre Cívic del poble. Sota el títol "Tu també participes: Quin Cívic volem?", l'enquesta proposa diverses preguntes sobre les activitats del centre i la seva relació amb les entitats.
Com us agradaria que fos el Centre Cívic?

diumenge, 9 de novembre del 2008

La casa


A qui no li agradaria viure en una casa com aquesta?

La pluja


Celrà amb pluja, perciós :D

La pluja


Os agrada que plogui quan no os destrossa plans?