Canal 9 impedeix també l'emissió del partit entre el Vila-real i el Barça per TV3

Canal 9 ha fet arribar un nou requeriment notarial a Acció Cultural del País Valencià en què exigeix que la l'entitat «s'abstinga d'emetre dins del territori de la Comunitat Valenciana» els dos partits de futbol del proper 1 de maig (el Vila-real-Barcelona i el Real Sociedad-Rayo Vallecano) adduint que Canal 9 té la titularitat en exclusiva dels drets d'emissió d'aquests partits al País Valencià.

Canal 9 afirma que, en cas d'incompliment, «es reserva l'exercici de les accions civils i penals que corresponguen», «així com de la reclamació de les indemnitzacions pels danys i perjudicis causats».

Segons ACPV, «el fet expressa la certesa que té Canal 9 que els televidents valencians, en cas de poder triar, prefereixen veure aquests partits (i no només l'esport) en TV3, així que la cadena ha decidit optar per impedir que els valencians tinguen dret a la lliure elecció de canal».

En resposta, l'entitat ha fet una crida als ciutadans per fer un darrer esforç per recollir els pocs milers de signatures que els falten per a arribar al mig milió de signatures vàlides necessàries per fer possible la tramitació del projecte de llei que impulsa la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) «Televisió sense Fronteres».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.