Comunicació

En marxa a Albal el servei «Comunica»

Albal Comunica ja està en marxa. L'ajuntament ha posat en funcionament el servei gratuït d'informació a través de missatges al telèfon mòbil i al correu electrònic. En les seues primeres setmanes, prop de tres-cents veïns han sol·licitat donar-se d'alta per a poder rebre comunicacions dels temes que més els interessen, com l'agenda cultural, l'àrea de joventut, esports o notícies importants. En breu també començaran a rebre en les seues adreces de correu electrònic el nou butlletí informatiu digital.

Per a tots aquells que no s'hagen donat d'alta i estiguen interessats a fer-ho, tenen la possibilitat de subscriure's de dos maneres: o bé a través de la pàgina web municipal o omplint les fitxes d'inscripció disponibles en el propi ajuntament o en el centre polivalent. Els únics requisits exigits per a poder ser usuari del servici Albal Comunica són tindre més de catorze anys i estar empadronat a Albal.

La bona acollida d'este nou sistema d'informació per als veïns, propiciarà la futura ampliació de les àrees temàtiques de què es pot rebre comunicacions, a fi de fomentar el coneixement i la participació de les distintes activitats municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia