Comunicació

Criden a la mobilització per recuperar TV3

La plataforma Sense Senyal ha convocat una concentració a les set de la vesprada per exigir que tornen les emissions del canal català

Exigeix la dimissió de Camps per “atacar la llengua”

La plataforma Sense Senyal, creada després del cessament de les emissions de TV3 al País Valencià, ha recordat a través d'un comunicat la convocatòria d'aquesta vesprada per exigir que torne el senyal del canal català al territori valencià. La concentració està prevista a les set de la vesprada a la plaça de la Mare de Déu de València. La plataforma fa una crida als valencians a mobilitzar-se contra el tancament dels repetidors de TV3 i ha solidaritzar-se amb Acció Cultural del País Valencià (ACPV), entitat impulsora de les emissions i propietària dels repetidors, per “l'assetjament des de fa anys de la Generalitat valenciana”.

El col·lectiu també ha demanat la dimissió “efectiva” del president de la Generalitat, Francisco Camps, per no “garantir la llibertat d'expressió i l'accés a la informació dels valencians”. I és, segons expliquen, “la persecució” a les emissions de TV3 al País Valencià és “un atac més a la llengua per part del govern valencià” i un nou atac “a la qualitat democràtica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.