Comunicació

Barcelona se suma a la protesta en favor de TV3

Centenars de persones es manifesten a la confluència entre el Passeig de Gràcia i el carrer València

La concentració havia estat convocada a través d'internet i de les xarxes socials

Uns pocs centenars de persones s'han concentrat aquest dilluns al vespre a la confluència del Passeig de Gràcia i el carrer València en contra del cessament de les emissions de TV3 al País Valencià.

La concentració, que ha estat convocada a través d'internet i de xarxes socials com Twitter i Facebook per Xarxa Solidària, s'ha saldat sense cap incidència.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es va veure obligada a apagar els últims repetidors que donaven el senyal de TV3 a la Comunitat Valenciana dijous passat, al·legant que no pot afrontar les multes que li imposa el govern de Francisco Camps i que ascendeixen a 700.000 euros.

L'apagada ha estat considerada per CiU, PSC, ICV-EUiA, ERC i SI com un atemptat contra la llengua catalana.

C's va anunciar que presentarà una proposta de resolució al Parlament perquè la Generalitat defensi que les televisions autonòmiques es puguin veure a tot Espanya, mentre que el PPC va responsabilitzar el govern espanyol de la situació generada per haver concedit a la Generalitat Valenciana un segon multiplex.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.