Comunicació

Sánchez-Camacho s'ofereix de pont entre Camps i Mas per TV3

La líder del PP català visitarà el president valencià per Falles

Sánchez-Camacho diu que Camps “ha estat un gran president”

La líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, s'avançarà al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i es reunirà amb el president valencià, Francisco Camps, el dia 17 o el 18 de març. La popular assegura que mantindrà aquesta trobada amb Camps, enmig de la festa de les Falles de València, per parlar de la “reciprocitat de TV3 i Canal 9” i del corredor mediterrani.

Camacho, a més, aprofitarà la visita per “donar suport” explícit a Camps com a candidat a la presidència de la Generalitat en les eleccions a les Corts Valencianes, que se celebren el mateix dia que les municipals. “Ha estat un gran president i espero que sigui el més votat”, ha manifestat la popular.

Camacho passarà per davant de Mas i es trobarà amb Camps abans que el president de Catalunya per tractar els mateixos temes. La reunió, que molt probablement se celebrarà el 17 de març enmig d'una visita de dos dies de la líder del PP català al País Valencià, té per objectiu “que ens permeti parlar del corredor mediterrani i de la reciprocitat de TV3 i Canal 9”, en paraules de la pròpia Camacho.

La popular, a més, ha volgut destacar que la seva trobada serà prèvia a la de Mas, donat que ella té la intenció de poder fer de pont entre Catalunya i el País Valencià a través de Camps.

I és que Camacho confia plenament en el president valencià i el la seva gestió. És per això que, malgrat haver estat qüestionat com a candidat per alguns sectors, estar implicat en casos de presumpta corrupció, i no haver participat en la campanya de les eleccions al Parlament amb la líder dels populars catalans, Camacho aprofitarà la visita per donar tot el seu suport a Camps com a presidenciable.

“Ha estat un gran president i espero que sigui el més votat i sigui renovat”, ha sentenciat Alícia Sánchez-Camacho, que assegura que la visita a València forma part de la seva '“responsabilitat” i s'emmarca dins un seguit de visites a altres territoris de l'Estat per “presentar i donar suport a candidats del PP” que està fent la líder dels populars de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.