Comunicació

Arriba per Internet la nova Ràdio Puçol

Un col·lectiu d'una vintena de joves ha muntat una associació per donar suport a aquest mitjà de comunicació independent

Aquesta localitat de la comarca de l'Horta disposarà en breu d'un nou projecte radiofònic que arribarà via Internet pròximament i després que el període de proives concloga.

La presentació del projecte ha tingut lloc a les sales de l'Ateneu Cultural de la vila i naix a partir d ela il·lusió d'uns 22 joves de la localitat que aposten per una ràdio no partidista i per una informació independent ”diferent a la que ofereixen els mitjans oficials” segons van manifestar Arnau Alonso i Manuel Novella encarregats de donar-li veu al col·lectiu.

El període en proves ha estat fet durant tot el mes de març i abril i tot i que va començar amb l'infomratiu dels divendres, a poc a poc, creix cada setmana.

Els components d'aquest col·lectiu presumeixen de no estar organitzats jeràrquicament i a la graella de programació s'aposta per la col·laboració de les associacions del poble.

Qualsevol informació supletòria es pot trobar a l'adreça electrònica www.radiopuçol.com, punt de la xarxa on a més, es pot escoltar aquesta proposta informativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia