Tres arquitectes aspiren al deganat del Coac, que celebra eleccions el 4 de maig

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (Coac) ha convocat eleccions al deganat pel pròxim 4 de maig, a les quals s'han presentat tres candidatures liderades per: Lluís Alonso i Calleja, que va ser vocal de la junta directiva de la demarcació de Barcelona entre el juny del 2006 i l'abril del 2007; Lluís Comerón i Graupera, president de la demarcació de Barcelona des de les anteriors eleccions (2006) i degà en funcions des del gener passat, quan Jordi Ludevid va assumir la presidència del Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya, i Josep Maria Dedéu i Rosell, que és l'actual president de l'Agrupació d'Arquitectes al Servei de l'Administració Pública del Coac.

Dels comicis sortiran elegides també les juntes directives de les cinc demarcacions. A la junta directiva de la demarcació de Barcelona s'han inscrit tres llistes encapçalades per Antoni Casamor i Maldonado, Guillem Costa i Calsamiglia i Joan Ignasi Riera i Mas. A la demarcació de Girona es presenten dues candidatures, que lideren Frederic Cabré i Segarra i Joan Torner i Corcoy. També concorren dues llistes diferents a la demarcació de Tarragona, encapçalades per Anton Bultó i Bartolí i Joan Tous i Gomà-Camps.

En canvi, a les demarcacions de l'Ebre i de Lleida només s'ha presentat una única llista, encapçalada per Joan Josep Curto i Reverté i Montserrat Giné i Macià, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.