Presència publica demà el primer capítol de «L'home dels pijames de seda», guanyadora del Bertrana

Els lectors de Presència, revista dominical d'aquest diari, podran llegir en el número d'aquest diumenge el primer capítol del llibre de Màrius Carol L'home dels pijames de seda, la novel·la que recrea l'estada real a Palamós de l'escriptor nord-americà Truman Capote, als anys seixanta, on va redactar la seva obra mestra, A sang freda. Màrius Carol, que presentarà la novel·la dijous a l'hotel Trias de Palamós, un dels llocs freqüentats per l'escriptor, ha volgut recrear en aquesta obra la vida i el procés creatiu de Capote a la Costa Brava de principis dels seixanta, en els tres llargs estius (d'abril a octubre), que va passar-hi l'escriptor des del 1962 fugint de les festes i la vida al límit de Manhattan.

El títol del llibre de Carol respon al costum de Truman Capote d'escriure al llit en pijama i amb un llapis de punta fina.

En el capítol del llibre que ofereix Presència, Capote s'assabenta pels diaris, estant a Palamós, de la mort de la seva gran amiga Marilyn Monroe, un fet que el trasbalsa profundament. L'home dels pijames de seda va obtenir el premi Prudenci Bertrana de novel·la i està publicat per Columna Edicions.

EL LLIBRE

«L'HOME DELS PIJAMES DE SEDA»
Editorial
Columna
Pàgines
233


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.