El castell de Xàtiva conclou les visites teatralitzades amb gran afluència de persones

L'emblemàtic castella de Xàtiva desenvolupa des del passat mes d'abril, una sèrie de visites turístiques teatralitzades cada dissabte, diumenge i dies festius. Aquestes actuacions han estat emmarcades dins el pla de dinamització del turisme de la vila i han estat representades per actors locals.

La darrera representació s'efectua diumenge 13 de desembre i és d'aquesta manera que es clou el conjunt de rutes previstes en que s'ha representat la conquesta de Jaume I, el passeig per la vida i els amors d'Ibn Hazzam i el mite del comte d'Urgell.

Aquestes representacions han aconseguit mostrar la riquesa del patrimoni històric i cultural de la vila d'una manera atractiva i engrescadora, tot i que alguns visitants participants s'ha queixat per l'idioma emprat pels actors i actrius que l'han desenvolupada.

No obstant això, l'afluència de visitants ha augmentat considerablement, segons les xifres recollides pel departament de promoció turística de l'Ajuntament de Xàtiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.