«Garbo, l'espia» ja ha recaptat més de 200.000 euros i el DVD sortirà al mercat aquest estiu

El documental Garbo, l'espia, escrit i dirigit pel cineasta gironí Edmon Roch, ja ha recaptat 203.000 euros a taquilla des de la seva estrena i és el segon documental de l'Estat que més diners ha aconseguit, al darrere de La pelota vasca. Edmon Roch, que dilluns a la nit va tenir la gran satisfacció de recollir dos premis Gaudí de l'acadèmia del cinema català al millor guió –juntament amb Isaki Lacuesta i Maria Hervera– i al millor film documental, va explicar ahir que té previst que el DVD surti com a molt tard aquest estiu: «Vull que sigui una edició molt especial, de la qual en tindré molta cura, perquè hi ha molt material interessant que no vam poder incloure en el film, de manera que, a qui li hagi agradat la pel·lícula, podrà aprofundir en el personatge i la seva història.»

Roch afirma que actualment tenen quatre «bones ofertes» per a la distribució internacional de la pel·lícula, que també està nominada als premis Goya de l'acadèmia espanyola al millor documental, i dues ofertes interessants per a la distribució als Estats Units. Pel que fa al premi Gaudí al millor guió, Roch qualifica d'insòlit, no el premi, que va ser una absoluta sorpresa, sinó la mateixa nominació conjuntament amb pel·lícules de ficció, una de les quals la gran triomfadora de la nit, Tres dies amb la família, de la jove directora Mar Coll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Brittain Ashford obrirà el 5è A Peu de Carrer de l’Ateneu 24 de Juny

girona
MÚSICA

El Palau de la Música recorda Juli Garreta i convida Raquel García-Tomás

BARCELONA
Música

L’Empordà Music Festival creix

LA BISBAL D’EMPORDÀ
Cultura

Mor Frank Stella, reconegut pel seu art abstracte i precursor del minimalisme

efemèrides

El Govern commemorarà els centenaris d’Oriol Bohigas i Francesc Candel

barcelona
TEATRE

‘Burro’ reescriu la humanitat amb la mirada de l’animal del camp

BARCELONA
MÚSICA

El Sónar es farà tot a l’Hospitalet de Llobregat a partir del 2026

BARCELONA
Crítica

Tradició, patrimoni i nova creació

art

El FAD es converteix en la Federació FAD

barcelona