L'exregidora d'Obres a Torredembarra demana que no es manipulin les dades sobre el cost del teatre

L'exregidora d'Obres Públiques a l'Ajuntament de Torredembarra i ara regidora a l'oposició, Laura Pradeda, va defensar ahir la seva gestió en el seguiment de les obres del teatre auditori del municipi, ara aturades després que el govern municipal hagi detectat que se n'havia disparat el cost. Segons Pradeda, que va ser expulsada del govern el gener passat, totes les certificacions de treballs referents a aquest equipament municipal es van fer sempre «amb informes favorables de funcionaris de l'Ajuntament», amb la qual cosa la regidora vol esborrar qualsevol dubte sobre la seva gestió. «Per a mi la gestió dels tècnics municipals té tota la veracitat», va subratllar.

Pradeda va voler advertir també l'alcalde, Daniel Masagué, per tal que «no manipuli» les dades, i va fins i tot amenaçar d'interposar una querella contra l'alcalde per atemptar contra el seu honor si es produïssin, a parer seu, aquests canvis de xifres.

La regidora va tornar a reiterar que, quan va deixar l'àrea d'Obres Públiques, el sobrecost del teatre se situava en un 13% del pressupost inicial, una xifra que, tal com publicava aquest diari diumenge passat, l'alcalde torrenc considerava que no es podia donar com a certa, ja que durant la gestió de Pradeda no s'havia certificat tota l'obra realment executada.

Les obres del teatre auditori de Torredembarra, que s'està construint al peu de l'antiga N-340, es van iniciar l'any 2008 i tenen un cost total d'uns tres milions d'euros. El govern municipal ha demanat ara una sèrie d'informes sobre l'estat dels treballs per tal de prendre una decisió a l'hora de reconduir el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.