Tres arquitectes aspiren al deganat del Coac, que celebra eleccions el 4 de maig

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (Coac) ha convocat eleccions al deganat pel pròxim 4 de maig, a les quals s'han presentat tres candidatures liderades per: Lluís Alonso i Calleja, que va ser vocal de la junta directiva de la demarcació de Barcelona entre el juny del 2006 i l'abril del 2007; Lluís Comerón i Graupera, president de la demarcació de Barcelona des de les anteriors eleccions (2006) i degà en funcions des del gener passat, quan Jordi Ludevid va assumir la presidència del Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya, i Josep Maria Dedéu i Rosell, que és l'actual president de l'Agrupació d'Arquitectes al Servei de l'Administració Pública del Coac.

Dels comicis sortiran elegides també les juntes directives de les cinc demarcacions. A la junta directiva de la demarcació de Barcelona s'han inscrit tres llistes encapçalades per Antoni Casamor i Maldonado, Guillem Costa i Calsamiglia i Joan Ignasi Riera i Mas. A la demarcació de Girona es presenten dues candidatures, que lideren Frederic Cabré i Segarra i Joan Torner i Corcoy. També concorren dues llistes diferents a la demarcació de Tarragona, encapçalades per Anton Bultó i Bartolí i Joan Tous i Gomà-Camps.

En canvi, a les demarcacions de l'Ebre i de Lleida només s'ha presentat una única llista, encapçalada per Joan Josep Curto i Reverté i Montserrat Giné i Macià, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona
Festival

Neix De Soca-rel, festival literari de la llera del Ter

Barcelona
llibres

Josep M. Quintana novel·la el desterrament de Nahmànides

Girona
arts escèniques

El festival Moujuïc portarà nou propostes de dansa al Castell de Montjuïc

BARCELONA
EQUIPAMENTS

El Museu Pau Casals defensa a Portugal la seva nominació com a millor museu europeu

EL VENDRELL
CULTURA

Mor l’escriptor Paul Auster, un dels grans referents de la literatura nord-americana

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA