Onda estrena el festival de curtmetratges Cinecurt

La sala La Cassola d'Onda acollirà el pròxim dissabte 17 d'abril la Mostra de Curtmetratges Cinecurt, organitzada pel Bloc Jove de la localitat amb la col·laboració de Punt Roig. Segons els organitzadors, amb aquesta iniciativa es pretén donar un impuls al gènere dels curtmetratges i posar a la disposició dels veïns d'Onda una mostra de curts perquè en puguen gaudir sense necessitat d'assistir a grans espectacles fora del poble.

En l'acte, que s'iniciarà a les sis de la vesprada, hi haurà projeccions d'importants productors com Xavi Manzanet, Sergi González i Sergi Tellols, entre altres professionals. A més, també hi haurà curtmetratges seleccionats per les millors mostres estatals com ara Si sabes decir hello, guardonat amb el premi Onda Cero Vila-real 2010, en la categoria de comunicació; el premi al millor curtmetratge de la Semana de Cine de Ponferrada i en el 19 Certamen de Cine Internacional de Palència.

Per acabar, se celebrarà una taula redona entre alguns directors i actors, en què participarà la presencia de l'actriu d'Onda Iris Prinses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.