Gerard Vergés i més de 30 novetats centren la IV Fira Literària de Jesús

La IV Fira del Llibre Joan Cid i Mulet, que organitza l'EMD de Jesús, arriba avui a la jornada central, amb un seguit d'actes per homenatjar el poeta i literat tortosí Gerard Vergés. Però la fira va començar dijous amb una taula rodona sobre els llibres electrònics i el futur de la indústria editorial, i va continuar ahir amb les visites de les escoles, les primeres presentacions literàries, teatre, concerts, conferències i projeccions audiovisuals. En total, l'organització ha programat la presentació de més de 30 novetats literàries, per bé que la fira concentrarà durant la jornada de demà les novetats dels autors ebrencs. Diumenge també s'homenatjarà el llibreter Octavi Serret, de Vall-de-roures.

Avui hi haurà un contacontes infantil (11.00 hores), a càrrec de Janet Recasens, i un taller d'expressió corporal i poesia, amb Roser Roldán, al voltant de l'obra poètica de Gerard Vergés. L'autor de L'ombra rogenca de la lloba també serà el protagonista d'un recital poètic a càrrec dels alumnes de l'IES Sòl de Riu d'Alcanar, que ha coordinat Tomàs Camacho. El mateix Vergés farà la inauguració oficial de la fira, a partir de les 18.00 hores, moment en què es presentarà el llibre d'homenatge Jo sóc aquell que em dic Gerard, que ha editat Petròpolis. Tot seguit, Ramon García Mateos pronunciarà una conferència i presentarà els llibres La raíz de la mandrágora i La poesia de Gerard Vergés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona