cultura

El Comebe amplia l'horari dels centres d'interpretació de la Batalla de l'Ebre

El Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (Comebe) amplia a partir d'avui, dia de Sant Joan, i fins al 12 de setembre, els horaris als centres d'interpretació de la Batalla de l'Ebre. Segons fonts del Comebe, es passarà de 12 a 19 hores setmanals. Concretament, els horaris que s'amplien són els dels centres Les Veus del Front (Pinell de Brai), Hospitals de Sang (Batea) i Internacionals a l'Ebre (La Fatarella). En els tres casos, els centres estaran oberts les tardes de dimarts a dissabte de les 5 a les 8 del vespre, i els matins de dissabte i diumenge de les 11 del matí a la 1 del migdia.

D'altra banda, el centre 115 Dies de Corbera d'Ebre manté l'horari de matí de dimarts a diumenge, d'11 del matí a 2 de la tarda, mentre que de dimarts a dissabte endarrereix una hora l'obertura i el tancament a les tardes, és a dir que serà obert de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

D'aquesta manera es garanteix que el públic que hi estigui interessat pugui combinar les visites als espais històrics amb els continguts dels centres d'interpretació durant tots els dies de la setmana, excepte els dilluns.

Visites guiades i gratis

D'altra banda, es preveu que durant el juny, juliol i agost, el Comebe continuarà mantenint tots els últims diumenges de mes la jornada de portes obertes, una jornada que es complementarà amb una visita guiada gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.