cultura

Ajornada una actuació del festival de jazz d'Onda per coincidir amb el partit de futbol de la selecció espanyola

El grup que hi anava a actuar el proper dissabte era Sax Onda

L'Ajuntament d'Onda ha comunicat que la tercera sessió del I Festival de Jazz Vila d'Onda, prevista per al dissabte 3 de juliol, s'ha ajornat «a causa del partit de futbol que ha de jugar la selecció espanyola». Així doncs, l'actuació del grup Sax Onda, tindrà lloc el divendres 23 de juliol, a les 22.30 hores.

El festival està organitzat per les associacions Amics del Centre Històric d'Onda (ACHO) i Onda i Música, amb el patrocini del consistori. La programació, ara alterada, fixava diferents dissabtes del mes de juny i juliol per a les diferents actuacions, d'entrada lliure, que tenen lloc als locals de la Font de Dins. L'excepció era el festival de big bands, programat per al diumenge 1 d'agost en el marc de les festes del Salvador.

Amb l'organització del festival, els seus promotors volen dinamitzar el centre històric i motivar l'impuls d'altres activitats que li donen vida. La intenció és estendre les actuacions a altres escenaris, com la plaça de Sant Cristòfol, la de la Moreria o el castell, en posteriors edicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.