Cultura

El quart Festival Internacional de Música Sacra de Tortosa obrirà amb l'actuació de Les petits Chanteurs de Saint-Marc

TERRES DE L'EBRE

Les petits Chanteurs de Sant-Marc, més coneguts com les veus de la pel·lícula 'Els nens del cor', seran els encarregats d'obrir la quarta edició del Festival Internacional de Música Sacra de Tortosa que tindrà lloc del 13 al 19 de març, coincidint amb la Setmana Santa. Es tracta d'una formació de 32 nens i nenes d'entre 10 i 15 anys de la popular coral de Saint Marc (de la ciutat francesa de Lió), que actuaran el dia 13 de març a la Catedral de Tortosa.

El festival de música sacra de Tortosa, però, compta enguany també amb intèrprets de prestigi internacional com són la Filarmònica de Cambra Ceske Budejovice i Cor de Cambra, de Praga, que interpretaran obres de Pergolesi i Motzart; The Scholars, procedents de Londres, que ens aproparan a la música de La Capella Sixtina de Roma i The Chapel Royal de Londres i un grup txec que portaran a Tortosa un concert-espectacle que, sota el nom 'Les set últimes paraules de Crist a la Creu', compara les obres de Joseph Haydn i Sofia Gubaildulina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.