Música

L’Elèctrica Dharma, Quimi Portet i Mishima, al primer festival Intrèpid

L’Intrèpid, un nou festival de música que es celebrarà a Riudellots de la Selva els dies 15 i 16 de juny i que comptarà amb la Companyia Elèctrica Dharma, Mishima, Marala, Quimi Portet, Al·lèrgiques al Pol·len, entre d’altres.

El dissabte 15 de juny es viurà una programació amb format de festival, que tindrà set hores de música ininterrompuda amb dos escenaris des de les 7 de la tarda i fins passada la mitjanit. La programació artística d’aquesta primera serà amb Mishima, Marala, que presenten el disc, “Jota de morir”; Quimi Portet, i Al·lèrgiques al Pol·len, que s’han convertit en el grup revelació de l’any amb el disc “Cants, crits, baralles” i amb la seva darrera col·laboració amb Oques Grasses. A l’escenari secundari, completaran la programació del dissabte Tona Gafarot, Santa Mandra i Lecocq, tres propostes de les Comarques Gironines.

El diumenge 16 de juny, ja amb el públic assegut, serà el torn de la Companyia Elèctrica Dharma. Els acompanyarà la cantautora osonenca, Berta Sala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]